TRAFİKTE KADIN ŞOFÖR OLMAK

0
461

TRAFİKTE KADIN ŞOFÖR OLMAK

 

Bu başlığı okudunuz içinizden hemen “kadın şoför” işte dediğinizi duyar gibi oldum. Bizlerde trafikte çok da iyi olduğumuzu düşünmüyoruz ama bazı güzel hareketlerimizde var bunlardan en önemlisi sinyal verebilme kabiliyetimiz. Eksi yönlerimizde olmuyor değil dönüş yaparak sadece döneceğimiz yere bakmamız başka yerler bizim için çok önemli değil olgusu var onu da diğer şoförler düşünsün dediğimiz anlar oluyordur. Bazen meyilli alanlarda özellikle yokuş kalkış desteği yoksa stop etme durumları bazen de aracı kaydırarak arkamızdakilere dokunduğumuz olup; gerekirse sanki arkamızdaki aracın bize vurduğunu savunacak kadar da haklı olduğumuz zamanlarda vardır. Bazı zamanlarda yolu boş bulup sol şeride çıkıp keyfimizce yavaş gittiğimiz zamanlarda vardır.

Bu davranışlar bazen tebessüm ettiriyor bazen de kızdırıyor olabilir. En başta da söylediğim gibi biz savunmuyoruz çok da iyi olduğumuzu.

Bu durumların dışında doğrudan tacize uğradığımız sıkıştırıldığımız hatta kazaya sebep verilen durumları oldukça fazla yaşamaktayız şu zamanlarda, bir kadını trafikte sıkıştırmak ne yapmış olsa da ne kadar haklıda olsan bu hakkı size kim veriyor. O sıkıştırdığın taciz ettiğin, “ annen, kız kardeşin, ablan ya da eşin” de olabilir ve siz onlara zarar vermek ister misiniz bunun farkına varalım. Bizler elimizden geldiğince trafik akarın da seyahat ediyoruz.

 

                                                                                                             Artem jung,

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here