Göz Altındaki Yağ Bezesi Nasıl Giderilir?

0
550
Göz Altındaki Yağ Bezesi

Göz Altındaki Yağ Bezesi Nasıl Giderilir?

 

            Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri… Gözaltında veya çevresinde çıkan yağ bezeleri özellikle kadınlar için sorun teşkil etmektedir. Peki, oluşan bu yağ bezeleri doğal yoldan nasıl tedavi edilebilir? Göz çevrenizde oluşan bu yağ bezelerine kesin bir çözüm arıyorsanız, sizler için anlatacağımız ve kolaylıkla hazırlayabileceğiniz kür sayesinde yağ bezelerinden kesin olarak kurtulabilirsiniz.

Yağ Bezeleri Neden Oluşur?

Öncelikle yağ bezelerinin neden oluştuğu konusunu birlikte inceleyelim. Yağ bezelerinin genellikle oluşma nedeni iki sebepten ötürüdür. Bunlardan birincisi kolesterol sebebiyle, diğeri ise ciltte oluşan fazla yağ üretiminden kaynaklı olandır. Ayrıca; karaciğer, diyabet ve genetik gibi muhtelif hastalıklardan kaynaklı olarak da oluşabildiği yapılan araştırmalar neticesinde ortaya konmuştur. 35-60 arası yaş aralığında yaygın olarak görülebilmektedir.

Yağ Bezesi Doğal Yoldan Nasıl Giderilir?

            Yağ bezesinin giderilmesinde en etkin doğal yöntemler sarımsak ve elma sirkesidir. Bu besinler ile hazırlayacağınız basit karışımlar uygulanarak, yağ bezesini giderebilirsiniz

Sarımsak:

Sarımsak; içinde barındırdığı enzimler ve kötü kolesterolü düşürücü etkisi ile yağ bezelerinin giderilmesi konusunda yardımcı olmaktadır.

Günde bir defa, bir diş sarımsak ve aynı ölçek karanfil bir kap içerisinde iyice ezilir. Sonrasında yağ bezelerinin bulunduğu bölgeleresürülür. 10 dakika kadar bekletildikten sonra, ılık su durulanarak, temizlenir. Ayrıca; yağ bezesine neden olan kötü kolesterolü düşürmek için birkaç diş sarımsak çiğ olarak yutulabilir.

Elma Sirkesi:

Elma sirkesi pamuk yardımı ile yağ bezelerinin bulunduğu bölgelere uygulanır ve 2 saat kadar bekletilerek, ılık su ile durulanır. Gün içerisinde birkaç kez tekrarlayacağınız bu işlem yağ bezelerini gidermede yardımcı olacaktır.

 Teşekkürler.

Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here