Haftalık Burç Yorumları (29.04.2019 – 05.05.2019)

0
296

Haftalık Burç Yorumları (29.04.2019 – 05.05.2019)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri… Burçlarımızı hafta içerisinde neler beklediğine dair yaptığımız astrolojik yorumlar sayfamıza hoş geldiniz. Bu hafta acaba hangi gelişmeleri yaşayacaksınız? (29.04.2019-05.05.2019)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu:

Koç burcu için son bir yıl iş hayatındaki inişler çıkışlar ve istikrarsızlıkla geçmiş olabilir. Aslında çok ciddiye aldığınız ve önemsediğiniz iş sorumluluğunuz konusunda bu iniş çıkışlar canınızı biraz sıkmış olsa da, Satürn’ün Retro hareketi ile özellikle iş hayatınızdaki başarılı dönemi tekrar canlandırabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Güneş hala Boğa burcu üzerinde seyahat ettiğinden birçok yeni adıma ve bu adımlarda şansa yer açın. Güneşin olumlu etkileri özellikle aşk ve yatırım konusunda size yeni kapılar açacak ve hayatınızda uzun vadeli sonuçlar doğuracaktır.

İkizler Burcu:

Satürn’ün bu hafta yapacağı Retro hareketi sayesinde bir müddettir yaşadığınız maddi konularda rahatlama yaşayabilirsiniz. Ayrıca geçmişte aileniz ile yaşadığınız ufak çağlı küslükler ve tartışmalar ile ilgili konuşma cesaretini bulup, konuşulmayan bu konuları çözme yoluna gidebilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Pazar günü gerçekleşecek yeni ay ile birlikte yengeç burcu en çok sosyal iletişim konusunda etki göreceğe benzemektedir. Yeni arkadaş çevresi ve bazı arkadaşlarınız ile samimiyetin ilerlemesi konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Pazar günü gerçekleşecek yeni aydan olumlu etkiler görecek burçlardan bir tanesi de Aslan burcudur. İş ve ev hayatı ile ilgili etkileri kısa vadede gerçekleşecek ve uzun soluklu sürecek şekilde Aslan burcu üzerinde kendisini gösterecektir.

Başak Burcu:

Satürn’ün ilerleyişi Başak burcunu ev ve aile hayatı konularında kendisini sorgulamaya itecek bir etki gösterecektir. Uzun zamandır ertelediğiniz çocuk konusu tekraren gündeminize gelebilir. Ancak; kariyer planlarınızı etkilenmemesi için çıkar bir yol bulabileceğinize artık inancınız tam olacak.

Terazi Burcu:

Terazi burcu bu hafta bazı sağlık problemleri yaşayabilir. Doktor kontrolünde alacağınız sonuçlar oldukça olumsuz gibi gözükse de aslında ilerleyen günlerde oluşabilecek daha büyük bir sıkıntının önlenmesi konusunda fayda sağlayıcı bir sonuç ortaya çıkaracaktır.

Akrep Burcu:

Akrep burcu için bu hafta rutinin dışına çıkmak, tabiri caizse kendi kabuğunu kırmak gibi bir davranış biçimi sergileyebilirler. Özellikle arkadaş çevresi ve iş ortamı konusunda bu davranışlarda ısrarcı olacağa benziyor.

Yay Burcu:

Bu hafta yay burcunu bekleyen en önemli konu romantizm ve aşk hayatı üzerinde yaşayacağı değişiklikler ve gelişmeler olacaktır. Geleceği planlayarak adım atmanızı önereceğimiz bu hafta romantizmin tadına doymaya çalışın.

Oğlak Burcu:

Birkaç haftadır davranışlarınızda yaşadığınız değişik duygular ile etrafınızdakileri kırmış veya gücendirmiş olabilirsiniz. Bunların telafisi ve ilişkileriniz daha güçlendirmek adına bazı adımlar atmanız gerekebilir.

Kova Burcu:

Bu hafta yaşanacak yeni ayın enerjisi ile yeni bir ortama geçmek belki evinizi taşımak gibi adımlar atma isteği ile karşılaşabilirsiniz. Bu konuda acele karar vermemenizi ve biraz sabırlı davranmanız konusunu düşünmeniz de fayda olabilir.

Balık Burcu:

Balık burcu bu hafta iletişim konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilir. Toplum içinde konuşma korkusu veya kalabalıklarda sıkılma gibi eğilimleriniz var ise bunların çözümü veya geliştirilmesi konusunda en etkili dönemi yaşayabilirsiniz.

            Teşekkürler.

            Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here