Retroya Dönüş : Tulum Modası

0
377
TULUM MODASI

Retroya Dönüş : Tulum Modası

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri… Tulumlar bu yaz da her zaman olduğu gibi yine moda olmaya devam ediyor. Rahatlık ve şıklık arayanların değişmezleri arasında yer alan tulum, bu yaz retroyla ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Günlük şıklıktan sokak modasına kadar birbirinden farklı modellerini görmeye başladığımız tulumlar, gece kıyafetleri arasında da yerini almaya başladı…

Rahatlığından taviz vermeyenlerin kıyafet tercihinde ilk sırada yer alan tulumların içinde kendinizi kuş kadar hafif hissedebilirsiniz ve yaz aylarının kavurucu sıcağında serin bir tercih olarak kullanabilirsiniz.

Tulum Giyerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Eğer tek parça kıyafetleri seven biriyseniz mutlaka gardırobunuzda birkaç türü bulunması gereken tulumlar ile ilgili ilk olarak bilmeniz gereken bu yaz nelerin ön planda olduğudur. Baştan sona deriden oluşan modeller, üstü ve altı pileli bol döküm modeller ve kemerli tulumlar bu yaz ön planda olan modellerdir.  Ayrıca sokak modasında kullanabileceğiniz Jean tulum modelleri de tercihleriniz arasında yer alabilirler.

Ayrıca; çizgili modellerinde bu yazın trendi olduğunu unutmadan söyleyelim. Aynı zamanda; şık bir iş kıyafeti olarak da kullanılabilen tulumlar, ciddiyet kazandıran gri tonlarda ve takım elbise modeli ile tercih edilerek işte rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Diğer bilmeniz gerekenler ise; dökümlü ya da dar tulum çeşitleri, giyen kişilere çok farklı bir hava katmaktadır ve tabii ki, kısa veya uzun paçalı oluşu da tulumu yüksek oranda farklı ve şık kılar.

Kısa paçalı tulumları Oxford ayakkabı modelleri veya botlarla tercih edildiğinde çok havalı bir görünüm sağlamaktadır. Kısa paça şortlu tulum modelleri de yaz akşamları sağladığı serinlik ve rahat kullanım ile yine tercihleriniz arasında yer alabilirler.

 

Teşekkürler.

Atalanta,

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here