Haftalık Burç Yorumları (15.07.2019 – 21.07.2019)

0
233

Haftalık Burç Yorumları (15.07.2019 – 21.07.2019)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri…  Haftalık hazırladığımız burç yorumları köşemiz ile sizi bu hafta neler bekliyor ve nelere dikkat etmelisiniz öğrenmek ister misiniz?(15.07.2019-21.07.2019)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu:

Koç burcu bu hafta tutulmanın etkisini halen üzerinde hissetmeye devam ediyor. Ev ve iş ortamındaki sorumluluklarınız sizi biraz bunaltabilir ve agresif olmanıza sebep olabilir. Ancak sorumluluklarınızı yerine getirebileceğinizin bilincinde hareket ederek bu süreci iyi yönetmeye çalışın.

Boğa Burcu:

Boğa burcu bu hafta alınganlık yaşayabilir. Sizi heyecanlandıran bazı konularda çevrenizden destek görememek sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak hayallerinizin peşinden gidin ve onların düşüncelerinin yanlış olduğunu gösterin.

İkizler Burcu:

İkizler burcu bu hafta naif yapısının etkisi ile kıramayacağı bazı borç talepleri yüzünden maddi konularda kendisini biraz sıkıntıya sokacak adımlar atabilir. Bu sıkıntıları yaşamamak adına borç limitlerinizi doğru hesaplayarak ailenizi ve kendinizi sıkıntıya sokmadan hareket etmenizde fayda olacaktır.

Yengeç Burcu:

Sıcak havaların etkisi ile bünyenizde bazı olağan dışı ağrı ve kalp çarpıntıları gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar kaygılarınızı arttırıp sizi biraz korkutsa da geçici olduğunu unutmayın. Yine de sağlık kontrolü yaptırmanız kafanızdaki soruları çözümlemek için doğru yol olacaktır.

Aslan Burcu:

Sıkı çalışmalarınız bu hafta içerisinde takdir ve görevde yükselme gibi sizi mutlu edecek sonuçlar doğurabilir. Mevki ve makamdan çok çalışmalarınız takdir görmesi sizi daha da mutlu edecektir.

Başak Burcu:

Başak burcu bu hafta sağlık sorunları sebebiyle sıkıntılı günler geçirebilir. Özellikle hafta ortasında alacağınız bazı kötü haberler ve geçici süreli sağlık problemleri (evli iseniz çocuklarınızda da olabilir) sizi epey hırpalayabilir.

Terazi Burcu:

Bu hafta ortasında yaşanacak parçalı ay tutulmasının etkisi ile terazi burcu, ailevi birçok problemin çözümüne kavuşabilir. Aile içerisindeki küslükler ve dargınlıklar çözüme kavuştukça vicdanınızın ve zihninizin daha ferah ve temiz bir düşünce yapısına geçeceğini fark edeceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep burcu parçalı ay tutulması etkisini aşk hayatında aktif olarak hissedebilir. Yalnız kişileri için beklenen haberler veya platonik aşklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Birlikteliği olanlar için ise; ikinci bir bahar dönemi yaşanabilir.

Yay Burcu:

Bu hafta yay burçları kendisini devamlı alışveriş yaparken veya mağaza gezerken bulabilir. Alışveriş yapma isteği bir ihtimal parçalı ay tutulmasından kaynaklı olsa bile maddi konularda sizi biraz uğraştırabilir. Bu yüzden ihtiyaçlarınızı doğru belirleyip, adımlarınızı buna göre atmanız ileriye dönük sıkıntıya girmemeniz için size fayda sağlayacaktır.

Oğlak Burcu:

Bu hafta gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması en çok Oğlak burcu için önem arz ediyor. Çünkü bu ay tutulması oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu yüzden şans faktörü sizin etrafınızda dönecek ve hem romantik hem de sosyal ilişkilerinizde parlak bir dönem yaşayacağınız gibi ek gelirler elde etme yolunda da şanslı birkaç adım deneyebilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova burcu bu hafta ortaklık ilişkilerinden mustarip olabilir. Ortak attığınız adımlarda veya işlerde karşınıza çıkabilecek küçük sorunlar ortaklık ilişkinizden beklenmeyecek şekilde ilerleyecek ve ancak küskünlükler hatta büyük tartışma ve kavgalar ile karşılaşılabilecek durumlara gelebilirler. Dikkatli olmanızda ve durum bu derecek büyük boyutlara gelmeden sıkıntıları aşmaya çalışmanızda fayda olacaktır.

Balık Burcu:

Balık burcu bu hafta güvendiği kişilerin pozisyon değişiklikleri ile kendisini biraz ortada kalmış ve sahipsiz hissedebilir. Duygusal bir yapıya da sahip olduklarından bu durumdan içlenmeleri ve bazı yanlış kararlar vermeleri öngörülebilir bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Bu yanlışlara düşmemek için yakın çevrenizden akıl almanız size yol gösterebilir.

            Teşekkürler.

Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here