Haftalık Burç Yorumları (09.12.2019 – 15.12.2019)

0
222

Haftalık Burç Yorumları (09.12.2019 – 15.12.2019)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri… Haftalık Burç Yorumları sayfamızda yine burçlarınızı önümüzdeki hafta neler bekliyor olacağını yorumluyoruz…  (09.12.2019-15.12.2019)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu:

Koç burcu bu hafta maddi konular üzerine yoğunlaşacak… Akrabaların arasından bir kadınla kavga edebilirsin… Ufak tefek kazalar yaşayabilirsin… Beklemediğiniz bir yerden maddi kazanç elde edeceksiniz…

Boğa Burcu:

Boğa burcu bu hafta iş yerinde ve ev hayatında anlaşmalarla ve kafa yapısı olarak ortak kararlar almaya başlayacaksınız… Bu hafta sizi bir yolculuk bekliyor ve bu yolculukta bazı olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz..

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler bu hafta sağlığınızla ilgili ortaya çıkabilecek konuları oldukça ciddiye alın ve sakın ihmal etmeyin. Bununla birlikte bu hafta bazı iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Yengeç burcu bu haftanın en şansız burçlarından olabilir.. Sevgilisi olanlar tartışma yaşayabilir.. Evli olanlar ufak tefek kavgalar edebilir.. Bu hafta dikkat edelim.

 Aslan Burcu:

Aslan burcunu bu hafta iş yada sosyal çevresindeki arkadaşlarınla problem yaşayabilirsiniz… bu problem ile ilgili olarak ailen yada çevrendeki arkadaşlarından yardım alabilirsiniz… Eğitim durumlarınızda bir gelişme olabilir…

Başak Burcu:

Başak burcu bu hafta sosyal çevresine olan ihtiyacının farkına varacak. Bir süredir kendisi soyutladığından bu ihtiyaç gün yüzüne çıkıyor. Arkadaş çevrenizle biraz vakit geçirmeniz sizi biraz rahatlatabilir ve düşüncelerinizi farklı konulara dağıtabilir.

Terazi Burcu:

Terazi burcu bu hafta siz den habersiz bir para yardımı yapılabilir akrabalarınıza ama bu yardımdan memnun olmayacaksınız… Aile büyüklerin desteğiyle bu sorunu halledebilirsiniz. Düzgün bir anlatım ile her sorunu yönetebilirsiniz…

Akrep Burcu:

Akrep burcu bu hafta aşk hayatında sorun yaşayabilir. Sevgiliniz yada eşinizle ciddi tartışmalar sizi bekliyor.. Aman Dikkat!… Parasal anlamlarda yaptığınız ödemelerden sonra gelecek olan bir paradan ötürü bu hafta rahat geçecek..

Yay Burcu:

Yay burcu bu hafta diğer burçlarda olan sorunlardan bazıları burada da var dikkat… Eşiniz ve ya sevgilinizle olan tartışmalar olabilir… Dolunayın etkisi yüzünden yaşanan bu zorluklar hafta sonuna doğru düzelebilir..

Oğlak Burcu:

Oğlak burcu bu hata herhangi bir sağlık problemi olmamasına rağmen kendisini hasta olarak görmeye başlayabilir. Özellikle akciğer rahatsızlıklarına dikkat edelim.. Yakın zamanda elde edebileceğiniz mülkünüze sevindirici haberler alabilirsiniz..

Kova Burcu:

Bu haftanın en olumsuzu Kova burcu olacak… En sıkıntılı konulardan birisi hırsızlık yaşayabilirsiniz. Bir eşya yada maddi anlamda zarara uğrayarak büyük üzüntğ yaşayabilirsiniz.. Dikkat edelim..

Balık Burcu:

Balık burcu bu hafta Akrabalarıyla yaşadığı sorunları halledebilirsiniz. Eğitim harcamalarından dolayı zorluk çekebilirsiniz. Daha önceden sizin planladığınız bir iş konusunda çözüm elde edebilirsiniz.

            Teşekkürler.

Jung,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here