Haftalık Burç Yorumları (24.02.2020 – 01.03.2020)

0
169

Haftalık Burç Yorumları (24.02.2020 – 01.03.2020)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri…  Sizler için burçlarınızı yorumladığımız köşemiz ile yine birlikteyiz. Sizleri bekleyen gelişmeler neler? Haftanız nasıl geçecek? Haftanın yorumları geliyor… (24.02.2020-01.03.2020)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu:

İleriye dönük planlar yapmak istiyorsunuz ancak içinden çıkamıyorsunuz. Çünkü hayatınızla ilgili bazı yeni ve radikal kararlar almanız gerekmekte. Ayrıca; bu kararları almanızı geciktiren kafanızı karıştıran bir kişi var. Bu kişiden uzaklaşmadıkça önünüzü göremeyebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Kendinizi suçlamaya meyilli bir yapınız var artık siz de bunun farkındasınızdır. Ancak; geçmişe takılıp kalmak sizi olduğunuz yere bağlayacaktır. Aileniz üzerinde yıldızınız yükselirken yani ailenizin desteğini arkanıza almışken bebek adımları dahi olsa adım atmaya başlamalısınız.

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler maddi anlamda şansınız bu hafta yükseliyor. Sizi sıkan kısa dönemli borçlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaklaşıyor. Diğer yandan; kendinizden feragat ettiğiniz bazı konularda artık bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Yengeç burcu bu hafta algısı dağınık bir sürece başlıyor. Bazı konu ve kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Yine de güzel fırsatların kapınızı çalacağı ve sizi mutlu edecek kişilerin yanınızda olacağı güzel bir haftaya başlıyorsunuz.

Aslan Burcu:

Sevgili Aslanlar, bir süredir duraklama ve gerileme arasında hareket eden kariyer yıldızınız bu hafta size yeni gelişmeler hazırlıyor. Kariyerinizde sınırlı da olsa yeniden yükseliş yaşayabilirsiniz. Ayrıca; aldığınız kararlara devamlı karışan birilerinin olduğunu ve sizi yavaşlattığını fark edebilirsiniz.

Başak Burcu:

Sevgili Başaklar bu hafta sizi bekleyen en önemli gelişme sağlık konusunda geliyor. Siz veya yakınlarınızdan birisi hakkında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer yandan enerjinizin yükseleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Terazi Burcu:

Bu haftanın sosyali Terazi burcu olacak. Çevrenizdekilerle görüşmek ve onlarla vakit geçirmek hatta tabiri caizse hiç ayrılmak istemeyeceğiniz bir hafta başlıyor. Arkadaşlarınız ile bir nevi güven tazeleyecek ve birbirinize yeni fırsatlar vereceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep burcu bu hafta ihmal edildiğine dair alıngan bir hissiyata geçiş yapıyor. Yönetici gezegeninizin sizi aşırı hassaslaştıracağı bu hafta ayrıca yeni bir romantik ilişkinin başlangıcı için bazı fırsatlar oluşturabilir.

Yay Burcu:

Sevgili Yay burcu bu hafta aile içerisinden birinin sağlık problemleri sebebi ile keyifsiz günler geçirebilirsiniz. Muhtemelen bu sağlık probleminden kaynaklı olarak plansız bir seyahatte gerçekleşebilir.

Oğlak Burcu:

Oğlak Burcu bu hafta sosyal çevresinde sivrilen ve ön planda olan biri olmanın zorlukları ile karşılaşıyor. Arkasından konuşmalar, ağır eleştiriler ve kıskançlıklar bu haftaki gündeminizi oluşturacak. Sabırlı davranmak ve sizi daha iyi tanımalarına fırsat vermek iyi bir sonuç getirebilir.

Kova Burcu:

Sevgili Kova burcu yeni yaşınızla birlikte yeni konular gündeminize girmeye başladı. Ne kadar zorlayıcı ve mantıksız gelse de kendinizde ve arkadaş çevrenizde değişiklik yapmanın bir ihtiyaç olduğunu görmeye başlıyorsunuz.

Balık Burcu:

Balık burcu bu haftanın en mutsuzu maalesef. Ailesinden yeterli desteği alamadığını düşünmeye başlayan Balıklar, iş yerinde de yeteri kadar mutlu değil. Olumlu gelişmeler istemesine rağmen bunu yapabilecek cesareti kendisinde bulmakta zorlanıyor.

            Teşekkürler.

Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here