Haftalık Burç Yorumları (13.04.2020 – 19.04.2020)

0
149

Haftalık Burç Yorumları (13.04.2020 – 19.04.2020)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri…  Burç yorumları ile bu hafta sizi bekleyen tüm olumlu ve olumsuz gelişmeleri paylaşmaya devam ediyoruz… (13.04.2020-19.04.2020)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu
Koç Burcu:

Sevgili Koçlar, bu hafta geçmişinizden bir konuyla yüzleşmeniz gerekebilir. Biraz kırıcı ve üzücü bir diyalog sonrası çözüm konusunda ilerlemeniz sizi memnun edecektir. Ayrıca; bu hafta güçlü bir iletişime sahip olabilirsiniz.

 

Boğa Burcu

Boğa Burcu:

Boğa burcu bu hafta aile ilişkileri konusunda yoğunlaşıyor. Aileniz ile paylaşımlarınız ve desteğiniz artabilir. Uzun süredir bu kadar samimi bir paylaşıma alışık olmadığınızdan başta biraz çekinseniz de sonrasında siz de kendinizi açacaksınız.

İkizler Burcu

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler bu hafta sizin için yeni alışkanlıklar kazanma ve uzaklaşmanız gerektiğini hissettiğiniz birkaç eski alışkanlıklardan uzaklaşma gibi zor bir hafta olacak. Ayrıca; ikili ilişkiler üzerine çok düşünüyor ve kendinizi zora sokuyorsunuz. Bu davranışı hafifletmenizi öneririz.

Yengeç Burcu:

Yengeç burcu bu hafta yetiştirmeniz gereken işler olabilir ve bu sebeple kendinizi biraz stres altına sokabilirsiniz. İş yerinizde küçük çaplı değişimler de ayrıca stresinizi artıracak ancak; kendinize güvenin ve bu stresi yönetmeye başlayın.

Aslan Burcu:

Sevgili Aslanlar; bir süredir devam eden duygu ve mantık arasındaki ikileminiz bu hafta sonlanıyor. Ne istediğinizi ve ne hissettiğinizi bileceğiniz ve odaklanacağınız dengeli bir haftaya başlıyorsunuz.

Başak Burcu:

Başaklar; bu hafta hedefinize doğru ilerlemek isterken karşınıza bazı engeller çıkabilir. Kendinize güven ve detaylı pratik çözümleriniz ile çok zorlanmayacaksınız. Aynı zamanda yeni girişimlere yol açabilecek bir potansiyel oluşturacaksınız.

Terazi Burcu:

Sevgili Teraziler, bir süredir sorumluluklarınızdan kaçıyorsunuz. Aşk hayatınız için de durum çok faklı değil. Artık bir adım atmanın zamanı geldi. O bir adımla birçok farklı gelişmeye yol açabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Akrepler bu hafta maddi konular gündeminizi oluşturuyor. Gelen ve giden nakit akışınız biraz değişebilir ve canlanabilir. Bu değişimler işinizle ilgili de olabilir. Diğer yandan; yakın bir arkadaşınız bir ayrılık veya boşanma yaşayabilir ve bu sebeple size büyük ihtiyaç duyacaktır.

Yay Burcu
Yay Burcu:

Sevgili Yaylar, bu hafta sizin için hayat enerjinizi yükseltecek ve kendinize vakit ayırabileceğiniz günler yaşatabilir. Bir süre stresten uzak durmak ve kendinize vakit ayırmak belki de tüm sorunları arkanızda bırakabilmek için ihtiyacınız olan şey olabilir.

Oğlak Burcu:

Sevgili Oğlaklar bu hafta en çok desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Ancak; sizin yakın çevrenize gösterdiğiniz ilgi ve desteğin tam olarak karşılığını alamayacaksınız. Bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu:

Bu hafta enerjiniz çok yüksek sevgili Kovalar… İş bitirme heves ve becerisi ile enerjiniz birleştiğinde bu hafta çıkabilecek sonuçlar oldukça umut vaat edici olabilir. Diğer yandan sağlığınıza dikkat etmenizi önerebilir. Bahar nezlesi veya daha ciddi bir rahatsızlık yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu:

Sevgili Balıklar, bu hafta ana gündeminiz aileniz olabilir. Aile içerisinde ki küskünleri barıştırmak ve arayı yumuşatmak ancak sizin gibi olgun birisi tarafından yapılabilir. Bu vazife sizi kısa süreli yıpratsa da sonuç herkesi mutlu edecektir.

            Teşekkürler.

Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here