Haftalık Burç Yorumları (01.06.2020 – 07.06.2020)

0
182

Haftalık Burç Yorumları (01.06.2020 – 07.06.2020)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri…  Sitemizde haftalık olarak yayınladığımız ve sizlerden çok güzel tepkiler aldığımız burç yorumlarımızla yılın ortasına denk gelen Haziran ayının ilk haftasında yine birlikteyiz… (01.06.2020-07.06.2020)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu:

Sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar bu hafta içinizden her işinizi acele ile yapmak ve bitirmek gelebilir. Ancak bu his bu hafta için tehlikeli olabilir. Acele etmeden düşünüp taşınarak kara vermeniz geleceğiniz için daha tutarlı olacaktır.

Boğa Burcu:

Boğa burcu bu hafta geçmişin problemlerini tekrar canlandırabilir. Geçmişte yarım kalmış işlerinizi bitirmek isteği ile irdelediğiniz problemleriniz sebebi ile bu hafta canınız biraz sıkılabilir ve bu durum psikolojinizi biraz olumsuz etkileyebilir.

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler bu hafta duygusal ikilemlerin arasındasınız. Yeni bir ilişkiye başlamak ile eski bir ilişkinin tekrar filizlenmesi arasında karar vermeye çalışırken uykusuz birkaç gece geçirebilirsiniz. Ancak; denenmiş ve yürümemiş bir ilişki yerine yeni bir adım atmayı değerlendirebilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Yengeçler bu hafta Dolunay ve yönetici gezegenlerinin etkisi ile yorgunluk ve isteksizlik hissedebilirler. Hafta sonuna doğru bu hissiyat eski haline dönecektir. Ancak; siz bu durumu kendinizi dinlemek için bir fırsata çevirebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Sevgili Aslanlar bu hafta aşk hayatınızda şansınız yükselişe geçiyor. Henüz bir ilişkide olmayanlar için yeni bir aşka yolculuk başlayabilir. Bir ilişki içindeyseniz de ciddi adımlar atarak evliliğe doğru yeni bir yol açılabilir.

Başak Burcu:

Sevgili Başaklar yaşadığınız olaylara takılı kalmayı bırakmanız gerekiyor. Kendi canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramayan takıntılarınız sebebi ile aileniz ve yakın çevrenizden eleştiriler alabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi burcu ve yükselen burçlar bu hafta eğitim hayatı ile ilgili konulara yoğunlaşıyor. Yarım bıraktığınız bir eğitim veya okulla ilgili geri dönüş ve mezun olma isteği bu hafta en yoğun duygunuz olacak…

Akrep Burcu:

Sevgili akrepler bu hafta maddi durumunuzu düzeltme veya geliştirme konularında yeni adımlar ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bazı fırsatlar konusunda aklınızda soru işaretleri belirebilir. Ancak; araştırma çıkarımlarınızı ve tavsiyeleri dikkate almalısınız.

Yay Burcu:

Sevgili Yaylar, bir süredir devam eden aşk hayatınızdaki çalkalanmaları daha fazla tolere edemeyebilirsiniz. Bu sebeple bu hafta bir ayrılık veya büyük bir tartışma sonrası kırgınlıklar söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu:

Oğlak burcunun bu haftaki önceliği iş hayatı ve yaşadığı zorluklar olarak kendisini gösteriyor. İş yerinizde yapılan görevlendirmeler ve yeterince takdir görememek sizi duygusal olarak hırpalayabilir.

Kova Burcu:

Sevgili Kova ve yükselen kovalar, bu hafta içerisinde ailevi konular sizi biraz meşgul edebilir. Ailenizden bir kişi ile dargınlık yaşayabilir ve sonrasında yine aileden birisi hakkında bazı sağlık problemi ile karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık burcu bu hafta kendisini baskı altında hissedebilir. Kendisinden beklenenleri karşılayama veya kendisini yetersiz görme gibi kompleks duygular yaşayabilirsiniz. Bu sebeple hayatınızda bazı değişikler yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

            Teşekkürler.

Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here