Haftalık Burç Yorumları (14.10.2019 – 20.10.2019)

0
213

Haftalık Burç Yorumları (14.10.2019 – 20.10.2019)

Merhaba kadinnediyo.com ziyaretçileri…  Sizler için yorumladığımız astrolojik olaylar ışığında bu hafta neler yaşayacağınızı öğrenmek ister misiniz? (14.10.2019-20.10.2019)

Haftalık Burç Yorumları…

Koç Burcu:

Koç burcu bu hafta maddi konularda biraz rahatlama yaşayabilir. Ayrıca; iş hayatında karşısına ender çıkacak bir fırsat yakalaması muhtemel gözükmekte… Bu fırsatı değerlendirerek kendinizi gösterme fırsatı yakalayabilir ve uzun vadede yükseliş için basamak olarak kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Bu haftanın şanslı burcu Boğa olacak… Hafta sonuna doğru karşınıza beklenmedik birkaç fırsat ve olumlu gelişme çıkabilir. Ayrıca; eğitim konusunda yeni girişimleriniz olabilir. Yeni bir eğitim dalı veya mevcut eğitiminizin daha üste doğru devam etmesi konusunda şartları zorlayabilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler burcu bu hafta romantik bir süreç geçirecek… Aşk hayatınıza yoğunlaşacağınız daha doğrusu aşk hayatınıza yoğunlaşma isteği yaşayacağınız bir hafta geliyor. Bu süreçte geçmişte yaptığınız hataları düzeltme ve mevcut ilişkinizi ciddiye götürmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Yengeç burcu bu hafta aile içerisinde büyük bir kriz yaşayabilir. Genellikle kardeşler arasında yaşanacak bu kriz aile büyüklerinin taraflı durması ve küçük kırgınlıklar ile sonuçlanabilir. Aile kavramı işin içerisinde girdiği için söylemlerinizi kırıcı tutmamaya çalışmanızı öneririz.

Aslan Burcu:

Aslan burcu pek de ailesine bağlı bir yapıya sahip değildir. Ancak; ailenizden uzak durmanız onları ihmal etmeniz söz konusu olmamalı… Bir süredir ihmal ettiğiniz yakın akrabaları hatırlamanın vakti geldi, geçiyor bile… Size değer veren insanlara siz de gerekli değeri göstermelisiniz.

Başak Burcu:

Başak burcu kısa süredir iş hayatı ile ilgili iş e gitme isteksizliği de dâhil olmak üzere bazı sıkıntılar yaşıyordu… Bu hafta başında da bu süreç devam edecek ancak; üst yönetim kadrosunda yaşanacak muhtemel bazı görev değişiklikleri size tekrar çalışma hevesi yaşatabilir.

Terazi Burcu:

Terazi burcu bu hafta güzel haberler almanın eşiğinde… Olumsuz beklediğiniz cevaplardan veya sonuçlardan bazılarının olumlu gelmesi muhtemel gözüküyor. Ayrıca; yakın çevrenizden gelecek bazı güzel destekler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Akrep burcu bu hafta kindar bir hissiyat içerisinde olabilir. Geçmişte yaşadığınız bazı olumsuzluklardan bazılarının bu hafta içerisinde gelişen olaylar sebebi ile aklınıza yeniden gelmesi ve bu sebeple karşı tarafa kin besleme ve cezalandırma isteği yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu:

Aşk hayatınız bu hafta zorlu bir sınava doğru sizi çekmekte sevgili Yay burçları… İlişkinizde yaşayacağınız tartışma ve küskünlük sizi büyük bir ikilemde bırakabilir. İlişkinizi sorgulamanıza sebep olacak davranışlar yaşayacağınızdan, karar vermeden önce ilişkinizin olumlu ve olumsuz yönlerini derinlemesine ölçmek fayda sağlayacaktır.

Oğlak Burcu:

Oğlak burcunu bu hafta aşırı yoğun ve stresli bir iş hayatı bekliyor… Sorumluklarını bilen Oğlaklar iş ortamında ivedi olan işleri yetiştirmek ve en iyi sonucu çıkarmak için tüm işleri kendi üzerine alacağından, yorgun ve bitkin bir hafta geçirmesi olasılıklar dâhilinde olacak.

Kova Burcu:

Eski dostluklar tekrar canlanıyor… Kova burcu uzun bir süredir görüşmediği ama hala gönül bağı olan dostları ile görüşme isteği yaşayabilir. Bu sebeple bir organizasyon ile hasret giderme yollarını arayacaksınız.

Balık Burcu:

Balık burcu bu hafta sağlık konusunda en mustarip burç olacak… Artık göz ardı edemeyeceğiniz şekilde sizi rahatsız etmeye başlayan baş ağrıları ve kronik yorgunluk konusunda daha ciddi problemler yaşamadan çözüm aramaya başlamalısınız.

            Teşekkürler.

Atalanta,

 

Bilgilendirme : Öncelikle bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza başvurunuz. Sitedemizde yer alan bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini tutmamaktadır. Bitkilerin kabul görülmüş faydalarından bahsedilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here